x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru viitorul câștigător ”X Factor”

Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru viitorul câștigător ”X Factor”

18 Ian 2018   •   22:14
Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică  încep căutările pentru viitorul câștigător ”X Factor”

Jurații Delia, Horia Brenciu, Carlas Dreams și Ștefan Bănică au început deja căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii ”X Factor România”.

După luni de căutări, de audiții și repetiții, cel de-al șaptelea sezon ”X Factor” și-a găsit câtigătorul la finalul lunii decembrie. Jeremy Ragsdale este primul străin care a câștigat ”X Factor România”, un premiu în valoare de 100.000 de euro, dar și un contract cu CAT Music.

Pentru a găsi însă câștigătorul celui de-al 8-lea sezon, jurații au început deja căutările!  Mai toți cei interesați se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, apoi aceștia sunt selectați de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile lor artistice.

Doar cei selectați ajung apoi în prima etapă oficială a audițiilor, care au loc în mai multe orașe din toată România, dar și la Chișinău. În total, nu mai puțin de 10.000 de kilometri sunt parcurși anual de echipă pentru a găsi vocea care are ”factorul X”, adică ar putea înconjura de trei ori România, pe lungimea granițelor!

  În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

×
Subiecte în articol: X Factor