De ziua ei, Delia a avut parte de o surpriza inedita!

08 Feb 2018

De când s-a întors dintr-o vacanţă exotică în Asia, Delia o ţine tot într-o petrecere. Pentru că miercuri a fost ziua ei de naştere, artista şi-a adunat toţi prietenii într-un club şi a făcut pe DJ-ul. Iar colegii de la iUmor i-au pregătit o surpriză în prima zi de filmări pentru un nou sezon: un tort impresionant.

 

Exigent nu doar cu cei care îşi încearcă norocul pe scena de la iUmor, ci şi cu colegii săi, Mihai Bendeac a mai cerut o dublă pentru momentul tortului. Zis şi făcut!

Colegii de juriu au promis că nu vor uita să îi ofere Deliei câte un cadou. Delia a împlinit 36 de ani. De mai bine de jumătate, este în lumina reflectoarelor. S-a obişnuit deja cu petrecerile pe platoul de filmare. Chiar de ziua ei, au început audiţiile pentru al cincilea sezon iUmor.

Şi-a încărcat bateriile într-o lungă vacanţă în Asia. Întoarsă acasă, a pornit petrecerea. Are o familie frumoasă şi o carieră construită în timp. Acum vrea doar să se bucure.

Noul sezon iUmor va fi difuzat la Antena 1 în aceast primăvară. OBSERVATOR

Ultima oră
Alte titluri din: Muzica
Snoop Dogg susține un concert la București pe 29 august Snoop Dogg susține un concert la București pe 29 august
”Veteranul” Dragoș Udilă și Francesca Ilie și-au pierdut scaunele la ”The Four – Cei 4” ”Veteranul” Dragoș Udilă și Francesca Ilie și-au pierdut scaunele la ”The Four – Cei 4”
Mai multe titluri din: Muzica
Antena3.ro VIDEO CUTREMURĂTOR în cazul tragediei din Ungaria. Şoferul microbuzului făcea Live pe Facebook în momentul accidentului
Libertatea.ro Prima apariție publică a lui Harry și Meghan, după nuntă! Ținuta ducesei...
A1.ro E oficial! De ce a murit psihologul Hanibal Dumitrașcu. Cauzele morții
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?