De ziua ei, Delia a avut parte de o surpriza inedita!

08 Feb 2018

De când s-a întors dintr-o vacanţă exotică în Asia, Delia o ţine tot într-o petrecere. Pentru că miercuri a fost ziua ei de naştere, artista şi-a adunat toţi prietenii într-un club şi a făcut pe DJ-ul. Iar colegii de la iUmor i-au pregătit o surpriză în prima zi de filmări pentru un nou sezon: un tort impresionant.

 

Exigent nu doar cu cei care îşi încearcă norocul pe scena de la iUmor, ci şi cu colegii săi, Mihai Bendeac a mai cerut o dublă pentru momentul tortului. Zis şi făcut!

Colegii de juriu au promis că nu vor uita să îi ofere Deliei câte un cadou. Delia a împlinit 36 de ani. De mai bine de jumătate, este în lumina reflectoarelor. S-a obişnuit deja cu petrecerile pe platoul de filmare. Chiar de ziua ei, au început audiţiile pentru al cincilea sezon iUmor.

Şi-a încărcat bateriile într-o lungă vacanţă în Asia. Întoarsă acasă, a pornit petrecerea. Are o familie frumoasă şi o carieră construită în timp. Acum vrea doar să se bucure.

Noul sezon iUmor va fi difuzat la Antena 1 în aceast primăvară. OBSERVATOR

Ultima oră
Alte titluri din: Muzica
VIDEO BRIT AWARDS 2018 Ed Sheeran, cu "Shape of You", printre laureaţi VIDEO BRIT AWARDS 2018 Ed Sheeran, cu "Shape of You", printre laureaţi
VIDEO - După succesul înregistrat cu "Despacito", Daddy Yankee face senzaţie pe ringurile de dans cu "Dura" VIDEO - După succesul înregistrat cu "Despacito", Daddy Yankee face senzaţie pe ringurile de dans cu "Dura"
Mai multe titluri din: Muzica
Antena3.ro ANUNȚ TRIST în ROMÂNIA! Un NUME CELEBRU A MURIT! Mare păcat!
Libertatea.ro Adriana Bahmuțeanu, anunț bombă: 'Voi avea...'
A1.ro Detalii cumplite despre moartea Madalinei Manole! E pentru prima oară când se spune un adevăr dureros! „Nu a...”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?