x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Amalia Uruc, după ce l-a eliminat pe Dragoș Udilă la ”The Four – Cei 4”: ”Sunt omul care a refuzat să crească mare”

Amalia Uruc, după ce l-a eliminat pe Dragoș Udilă la ”The Four – Cei 4”: ”Sunt omul care a refuzat să crească mare”

24 Mai 2018   •   15:41
Amalia Uruc, după ce l-a eliminat pe Dragoș Udilă la ”The Four – Cei 4”:  ”Sunt omul care a refuzat să crească mare”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Amalia Uruc, un mic diavol Tazmanian, după cum se descrie ea însăși, a deschis cea de-a opta ediție cu un spectacol înflăcărat și cu o lovitură grea: l-a eliminat pe Dragoș Udilă, singurul dintre Cei 4 rămas încă de la începutul concursului.

Amalia, care este profesor de muzică și dublează voci în desene animate,  a adus cu ea o voce incredibil de puternică și o ambiție de fier. ”Decizia de a mă duela cu Uddi a fost una spontană, pe principiul < totul sau nimic >. Interpretarea artistică, dar și continuitatea pe care a avut-o în emisiune m-a făcut să-l consider unul dintre cei mai buni. Câștigarea duelului a însemnat foarte mult pentru mine, a fost un moment în care timpul s-a dilatat și un amalgam de emoții pozitive mi-au indus o stare aproape euforică”, a spus Amalia, care cantă de la vârsta de 5 ani și a participat până acum la peste 100 de concursuri.  

Duel. AC/DC - Thunderstruck/ Șapte văi și-o vale adâncă. Vezi cum cântă Amalia Uruc, la The Four!

Și chiar dacă până acum nu a reușit să obțină tot ceea ce și-ar fi dorit în cariera sa muzicală, eforturile continuă. ”Sunt un om cu ambiții mari care încearcă să găsească prin muncă și dăruire calea care i-ar putea îndeplini visul de a cânta pe cele mai mari scene din lume. Sunt omul care se mulțumește cu puțin, atât timp cât are oamenii pe care îi iubește alături. Sunt omul care a refuzat să crească mare. Am 25 de ani, am terminat un liceu de artă, o facultate de muzică, dar am vrut să păstrez viu copilul din mine, viața și energia caracteristice copilăriei. De aceea dublez voci în desene animate, lucrez alături de copii care vor să învețe muzică și încă îmi fac un "X" pe inimă atunci când promit ceva. Muzica îmi vine că o mănusă. Nu una oarecare, ci una de box! Am nevoie de ea că să lovesc orice oportunitate îmi iese în cale. Muzica este refugiul și liniștea mea. Artiștii nu își aparțin sieși, ei au un scop superior, acela de a transmite emoție. Atunci când cânt o fac sincer pentru mine și pentru oamenii care mă ascultă. Dacă am reușit să ajung la sufletele lor, atunci le mulțumesc pentru vot”, povestește simpatica Amalia Uruc. 

Telespectatorii o pot vedea din nou pe Amalia sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când lupta pentru un loc în competiție continuă. Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar cei care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, pentru a fi întorși direct în finală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

×
Subiecte în articol: Amalia Uruc