Un nou serial Disney: Violetta”

18 Feb 2013
Disney Channel Romania anunta lansarea unui nou serial, Violetta, ce va cuceri publicul roman, incepand cu data de 18 februarie, ora 18:00. Programul este prima co-productie America Latina - EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), in colaborare cu casa de productie argentiniana Pol-ka si se va difuza in fiecare zi de luni pana vineri, cu incepere de la ora 18:00.
 
Serialul Violetta prezinta povestea unei adolescente talentate care revine in orasul ei natal, Buenos Aires, dupa ce a locuit cativa ani in Europa. Aici gaseste prieteni loiali, descopera iubirea si pasiunea pentru muzica, in timp ce se confrunta cu toate provocarile si dilemele aferente procesului de maturizare.

Noul serial ce combina drama, comedia si romantismul, are o distributie internationala, cu Martina Stoessel, in rolul Violettei. Colegii ei sunt binecunoscutul actor argentinian Diego Ramos si doua personaje foarte cunoscute pentru fanii Disney Channel din America Latina: actorul mexican Jorge Blanco si actrita argentiniana Clara Alonso.
 
Serialul, filmat in totalitate in format HD are o scenografie spectaculoasa si cuprinde numeroase momente muzicaleUltima oră
Alte titluri din: Bani&Afaceri
Liber la executări silite la CEH Liber la executări silite la CEH
Prima casă a schimbat din temelii piaţa rezidenţială Prima casă a schimbat din temelii piaţa rezidenţială
Mai multe titluri din: Bani&Afaceri
Antena3.ro Era fericita ca obtinuse un job foarte bun, dar a fost DATA AFARA dupa ce patronul a gasit POZA ASTA pe contul ei - Ce postase fata
Libertatea.ro Micuța Picasso. Transformarea incredibilă a româncei care a uimit întreaga lume
A1.ro "Vrăjitoarea a murit!" Mesajul INCREDIBIL al unei femei, după moartea mamei sale
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie 2016