Un nou serial Disney: Violetta”

18 Feb 2013
Disney Channel Romania anunta lansarea unui nou serial, Violetta, ce va cuceri publicul roman, incepand cu data de 18 februarie, ora 18:00. Programul este prima co-productie America Latina - EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), in colaborare cu casa de productie argentiniana Pol-ka si se va difuza in fiecare zi de luni pana vineri, cu incepere de la ora 18:00.
 
Serialul Violetta prezinta povestea unei adolescente talentate care revine in orasul ei natal, Buenos Aires, dupa ce a locuit cativa ani in Europa. Aici gaseste prieteni loiali, descopera iubirea si pasiunea pentru muzica, in timp ce se confrunta cu toate provocarile si dilemele aferente procesului de maturizare.

Noul serial ce combina drama, comedia si romantismul, are o distributie internationala, cu Martina Stoessel, in rolul Violettei. Colegii ei sunt binecunoscutul actor argentinian Diego Ramos si doua personaje foarte cunoscute pentru fanii Disney Channel din America Latina: actorul mexican Jorge Blanco si actrita argentiniana Clara Alonso.
 
Serialul, filmat in totalitate in format HD are o scenografie spectaculoasa si cuprinde numeroase momente muzicaleUltima oră
Alte titluri din: Bani&Afaceri
Legea antitero ține pasul cu amenințările? Legea antitero ține pasul cu amenințările?
Iau taxe în numele statului şi îşi plătesc salarii de lux Iau taxe în numele statului şi îşi plătesc salarii de lux
Mai multe titluri din: Bani&Afaceri
Antena3.ro Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!
Libertatea.ro APOCALIPSA vine mâine. Ce spune anunțul care cutremură întreaga lume
A1.ro VIDEO: PROFEŢIA care a ŞOCAT Omenirea: Sfârşitul Lumii vine pe 29 IULIE 2016!
IncomeMagazine.ro Descoperire FASCINANTA in Oceanul Pacific!