x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un copil inventator vine la "Next Star" sa prezinte ultima sa creatie: un robot care rezolva cubul Rubik

Un copil inventator vine la "Next Star" sa prezinte ultima sa creatie: un robot care rezolva cubul Rubik

28 Sep 2016   •   17:38
Un copil inventator vine la "Next Star" sa prezinte ultima sa creatie: un robot care rezolva cubul Rubik

Un copil care inventeaza roboti vine joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, la "Next Star", ca sa le arate juratilor ultima sa creatie: un robot care rezolva cubul Rubik.

Vladut are 13 ani, vine din Slatina si este multipremiat la concursuri de matematica si informatica si detinator a 90 de medalii, dintre care 70 de aur, la concursuri de gen. Luna viitoare, el va pleca in India, sa reprezinte Romania la Olimpiada internationala de robotica.

Pustiul va aduce pe scena de la "Next Star" nu doar ultima sa inventie - robotul care rezolva cubul Rubik, ci si colectiile de roboti din Star Wars si masinarii impotriva infractorilor si teroristilor construite de el.

Desi multi si-l imagineaza doar in fata computerului, Vladut marturiseste ca este un copil normal caruia ii plac foarte mult sporturile extreme. Face scufundari, se da pe tiroliana si cu skijet-ul si are centura neagra la tae kwon do.

Cat de impresionati se vor arata Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa si CRBL de inventiile lui, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, intr-o noua editie a emisiunii "Next Star" prezentate de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: Next Star