x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Speak și Flick, ”croiți” peste fund de o bătrânică din Grecia

Speak și Flick, ”croiți” peste fund de o bătrânică din Grecia

15 Aug 2017   •   18:19
Speak și Flick, ”croiți” peste fund de o bătrânică din Grecia

După ce reality-show-ul ”Aventură cu 4 stele” a debutat spectaculos luni seara la Antena 1, cu cele patru vedete puse pe șotii: Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak și Flick Domnul Rimă, aventura continuă în această seară, de la 20.30. Cele patru vedete ale ediției au parte de o vacanță complet neobișnuită, plină de peripeții, în cadrul căreia se îmbină luxul și peisajele de vis cu munca fizică și necesitatea câștigării traiului zilnic. În cea de-a doua ediție, Speak și Flick Domnul Rimă au parte de o trezire deloc blândă.

Doi dintre participanții ediției de marți a emisunii  ”Aventură cu 4 stele”, Speak și Flick,  sunt treziți dis- de-dimineața de ”mamaie”, așa cum îi spun chiar ei doamnei Traki, bătrănica de 89 de ani care îi găzduiește. În ciuda faptului că artiștii se află într-o locație minunată din Grecia, Maronia, dimineața lor nu este nici pe departe una de vis. Doamna Traki intră val-vârtej peste cei doi, în cameră, și pentru că nu se dau deloc ridicați din pat în ciuda insistențelor ei, bătrânica le și ”croiește” vreo două la fund fiecăruia, fără să stea pe gânduri.

”Pe mamaie o iubim foarte mult, dar uneori nu știm de unde să-i scoatem bateriile. Când se pornește mamaie să te trezească... ferească sfinții”, spune Gina Pistol care e nevoită, al rândul ei,  să doarmă o noapte întreagă chircită pe o canapea micuță.

”Mamaie le are cu croitul. Ne-a croit vreo câteva peste fund de dimineață...”, povestește și Flick amuzat. Prin ce peripeții au mai trecut  Gina Pistol, Margherita, Speak și Flick, dar și cine câștigă probele ce asigură luxul de 4 stele sau munca fizică,  telespectatorii pot afla marți, 15 august, doar la Antena1.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

×
Subiecte în articol: Aventură cu 4 stele Speak