x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Raluk și Ana Baniciu, martorele unui accident înspăimântător pe străzile din Vietnam

Raluk și Ana Baniciu, martorele unui accident înspăimântător pe străzile din Vietnam

13 Feb 2018   •   15:04
Raluk și Ana Baniciu,  martorele unui accident înspăimântător pe străzile din Vietnam
Sursa foto: DIANA OROS

Luni seară, ediția premieră a celui mai dur reality show, a fost o primă lecție pentru vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”.  Vietnamul, primul punct de oprire din cursa de 5000 de kilometri, s-a dovedit a fi un test al iscusinței și al norocului, pe care cele șapte echipe l-au trecut doar în momentul în care au îndeplinit probele cu brio și s-au descurcat să găsească un loc de dormit, dar și o masă caldă. Cu toate acestea, țara din sud-estul Asiei se dovedeşte a fi o destinaţie mult mai dură decât s-ar fi aşteptat cu toţii. În seara aceasta, în mijlocul traficului haotic din Vietnam, Raluk și Ana Baniciu vor fi martorele unui accident înspăimântător, care îi va lăsa cu ochii în lacrimi.

Deși în Asia principalul mijloc de transport rămâne scuterul, traficul este îngrozitor de aglomerat, iar regulile de circulație rămân o coordonată relativă. În intersecții, șoferii claxonează pentru prioritate și se înscriu în depășiri fără a se mai asigura de două ori. Nici pentru trecători nu este mai ușor să traverseze strada, iar trecerea de pietoni este o adevărată probă de foc. Aflați în Vietnam, cele 14 vedete sunt nevoite să continue Drumul Dragonului și să îndeplinească, pe rând, probele din competiție. Misiunea lor devine cu atât mai grea cu cât în fiecare zi sunt nevoiți să se adapteze unui teritoriu nou, care îi provoacă să își depășească limitele. Neobișnuite cu haosul din trafic, Raluk și Ana Baniciu se vor confrunta cu momente pline de tensiune, chiar în momentul în care caută un mijloc de transport către următorul punct de întâlnire. Aflate printre mașini, în traficul supraaglomerat, cele două vedete vor fi martorele unui accident rutier teribil. Chiar în fața celor două, un motociclist care se angajează în depășire alunecă pe carosabil și se izbește violent de pământ. Reacția fetelor este cu atât mai emoționantă, cu cât realizează că au fost la un singur pas de impact. Momentul le bulversează atât de tare, încât cu greu se vor mobiliza să continue cursa contracronometru pe străzile Vietnamului. În lacrimi, atât Ana Baniciu, cât și Raluk ajung să conștientizeze că Asia Express este o provocare grea, o cursã care le va pune la încercare atât calitãţile fizice, cât şi psihicul în fiecare moment.

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

×
Subiecte în articol: Asia Express