Omul cu cele mai multe piercing-uri din lume, invitat special la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

11 Ian 2018

Joi, 11 ianuarie, de la ora 20.00, soții Roxana și Ramon Chicireanu, din Iași, au ocazia să câștige mulți bani, doar dacă vor ghici vârsta altor oameni, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Jackpot-ul acestei ediții este de 100.000 de lei, sumă din care Roxana (35 de ani), creditor persoane fizice, și Ramon (35 de ani), agent de vânzări, se vor strădui să piardă cât mai puțin. Ei vor avea de ghicit vârsta exactă a șapte persoane care vor apărea în fața lor și, pentru acest lucru, se vor putea ajuta de șase indicii - Stire, Hit, Star, Film, Sport, Zoom. Pentru fiecare an greșit în estimarea vârstei celor șapte persoane, Roxanei și lui Ramon li se va scădea din bani, conform unei grile de penalizare. Cât de bine stau ei cu intuiția și inspirația, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara când în fața lor se vor perinda șapte persoane, printre care câteva celebrități. Printre acestea, un invitat special venit din Germania. Este vorba despre deținătorul a două recorduri mondiale, înscrise în Guinness Book: pentru cele mai multe piercinguri – 481 și pentru cele mai multe modificări prin implanturi.

Dacă vor reuși Roxana și Ramon să ghicească ce vârstă are omul cu cele mai multe piercing-uri din lume, dar și câți ani au ceilalți șase invitați care vor apărea în fața lor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 11 ianuarie, de la ora 20,00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

Ultima oră
Alte titluri din: Jurnalul TV
Asia Express, lider de piață pe publicul comercial:  Lora și Ionuț Ghenu au părăsit competiția, doar trei echipe vor ajunge în Thailanda Asia Express, lider de piață pe publicul comercial: Lora și Ionuț Ghenu au părăsit competiția, doar trei echipe vor ajunge în Thailanda
Radu Sîrbu, de la O-Zone, se teme de fantome și ține mult la bibelourile din casă Radu Sîrbu, de la O-Zone, se teme de fantome și ține mult la bibelourile din casă
Mai multe titluri din: Jurnalul TV
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?