x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O bunică și nepoata ei vin la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, să câștige bani pentru o croazieră și un apartament

O bunică și nepoata ei vin la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, să câștige bani pentru o croazieră și un apartament

18 Apr 2018   •   14:08
O bunică și nepoata ei vin la “Guess My Age – Ghicește vârsta”,  să câștige bani pentru o croazieră și un apartament

Victoria Cârjan (80 de ani) și nepoata ei, Diana Simionescu (32 de ani), vin joi, 19 aprilie, de la ora 22.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, hotărâte să câștige cei 100.000 de lei puși în joc, pentru o croazieră în care să plece bunica și un avans de apartament pentru nepoată.

Eu aș renunța la croazieră, pentru o casă pentru ea”, spune doamna Victoria Cârjan.

Există o relație specială între Diana, de profesie instructor de dans modern, și bunica ei, Victoria. Bunica se implică mult în viața Dianei, acesteia nu prea îi convine, însă buni este sufletul ei, căci ea a crescut-o. Spun despre ele că sunt agitate și repezite. Diana este acasă mai tăcută, iar bunica este cea care cedează mai mereu. Le place să joace cărți cu prietenele bunicii, dar și să practice Qi Gong, un sistem chinezesc antic de cultivare a sănătății, vitalității și longevității, cât și de evoluție spirituală. Când vine vorba de decizii, buni are ultimul cuvânt, ea este cea mai hotărâtă dintre ele.

Pentru a ghici vârsta celor șapte persoane care vor veni în fața lor, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, cele două concurente le vor analiza trăsăturile, fizicul, liniile de expresie, părul, mâinile și gâtul.

            Dacă nepoata și bunica vor reuși să câștige banii pe care și-i doresc, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 19 aprilie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta