Inspirația de moment i-a făcut să câștige pariul cu Marele Zid

12 Oct 2017

Emoții la cote maxime, siguranță pe sine, dar și inspirație de moment- așa putem rezuma experiența coechipierilor Mircea Bună și Carmen Barbu în ediția de aseară a emisiunii fenomen de pe Antena 1 ,,The Wall- Marele Zid”, care au plecat acasă cu suma de 32.551 RON.

Încă de la prima probă a ,,Căderii libere” s-au completat, căci delicatețea ei și singuranța lui le-au asigurat o parte din suma cu care ar putea să călătorească spre Tibet, visul pentru care s-au înscris în concurs. Carmen a fost supusă presiunii din camera de izolare, iar Mircea a rămas hotărât să joace în platou, uimindu-l pe prezentatorul Valentin Butnaru prin relaxarea de care dădea dovadă. Fără a trăda vreo emoție, a demonstrat că știe regulile jocului și și-a folosit intuiția în plasarea bilelor pe Marele Zid. Mai mult decât atât, a fost primul concurent care a reușit să intuiască o parte dintre întrebări, dar și răspunsurile, iar strategia lui din platou le-a adus spre final un câștig de 40.072 RON. Aceasta era suma pe care o afișa zidul, ce părea că pierde deja pariul cu cei doi bucureșteni. Totuși, prima bilă roșie din ultimul set a fost decisivă căci a aterizat pe 60.000 RON și a anulat evoluția lui Mircea de până în acel moment.

Finalul jocului a stat la final în inspirația de moment a soției . Emotivă și tensionată, Carmen i-a mărturisit cu lacrimi în ochi că a luat decizia de a semna contractul, deoarece nu a simțit că trebuie să riște. Calea sigură le-a garantat suma de 32.551 RON, cu care cei doi au și plecat acasă. ,,În spatele unui bărbat de succes se află o femeie..și mai de succes! mărturisea Mircea plin de încântare la finalul jocului, demonstrând că după un parcurs fulminant, în care a câștigat și a pierdut, soarta este de partea oamenilor buni.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Jurnalul TV
Radu Vâlcan și-a făcut un tatuaj plin de semnificații pe ”Insula iubirii” Radu Vâlcan și-a făcut un tatuaj plin de semnificații pe ”Insula iubirii”
Feli, pentru prima dată în postură de jurat, la ”The Four – Cei 4”:  ”E foarte greu, într-o zi o să mor aici” Feli, pentru prima dată în postură de jurat, la ”The Four – Cei 4”: ”E foarte greu, într-o zi o să mor aici”
Mai multe titluri din: Jurnalul TV
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident teribil! Prietenul lui, care conducea, a pierdut controlul autoturismului
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?