x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Delia, Cheloo și Bendeac își vor măsura puterile: concurs de skandenberg la pupitrul "iUmor"

Delia, Cheloo și Bendeac își vor măsura puterile: concurs de skandenberg la pupitrul "iUmor"

18 Feb 2018   •   12:50
Delia, Cheloo și Bendeac își vor măsura puterile: concurs de skandenberg la pupitrul "iUmor"
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor măsura puterile în acest sezon într-un concurs de skandenberg la pupitrul juraților. Sezonul cu numărul cinci "iUmor" va putea fi urmări în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Un concurs de skandenberg ad-hoc va trezi spiritul competiției pentru cei trei jurați "iUmor"! Cheloo îi va provoca pe Delia și Mihai Bendeac la o întrecere, iar aceștia vor accepta provocarea imediat. Mușchii se vor încorda, iar competiția va fi strânsă, așa cum telespectatorii vor putea vedea în curând în noul sezon "iUmor".

Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor "iUmor" pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

×
Subiecte în articol: iumor