x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber De pe podiumurile de modă, la „Chefi la cuțite”: bucătarii se luptă să cucerească manechine

De pe podiumurile de modă, la „Chefi la cuțite”: bucătarii se luptă să cucerească manechine

12 Iun 2018   •   17:43
De pe podiumurile de modă, la „Chefi la cuțite”:  bucătarii se luptă să cucerească manechine
Sursa foto: DIANA OROS

Sunt tinere, rafinate și aparțin unei industrii care se ghidează după trenduri, iar diseară de la 20:00, ele vor fi cele care dau verdictul în cea de-a șasea confruntare pe echipe, din sezonul de poveste ,,Chefi la cuțite”. Manechinele sunt jurații speciali ai acestei seri, jurați ce vor lansa o nouă provocare pentru bucătarii rămași în competiție: să le cucerească papilele gustative cu cele mai savuroase și aspectuoase farfurii.

Sub îndrumarea atentă a chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, concurenții vor fi nevoiți să găsească echilibrul perfect între gust, cantitate și un plating impecabil, pentru a le oferi invitatelor o experiență culinară unică. Dar primele cloșuri puse pe masă de Gina vor dezvălui trei ingrediente atipice, care le-ar putea da mari bătăti de cap bucătarilor: “Sunt întors pe dos, nu sunt deloc în formă. Crab, cârnați și ton la conservă?! Cum gătim noi cu așa ceva? E de Doamne ferește!”, afirmă Sorin Bontea. Cum ar putea bucătarii să pregătească farfurii de fine dining cu o gamă de ingrediente care nu se află pe lista lor de dorințe, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la ora 20:00.

La polul opus celor două echipe care s-au duelat aseară stau cei cu tunici albastre, care după o primă victorie au foarte multă energie și încredere că pot face din nou o figură bună:Ziua de azi începe cu o provocare foarte mare: să câștig al doilea battle consecutiv. Niciodată nu am fraternizat atât de mult cu echipa mea, efectiv ne-am simțit ca o țară de lumea a treia între doi coloși. Tocmai de aceea, victoria trecută a echipei albastre a făcut cât trei victorii!”. Tot ei vor intra în competiție cu un avantaj, pentru că chef Dumitrescu va fi cel care va stabili ingredientul vedetă din farfuriile echipelor. Ținând cont de tensiunile dintre chefi, care au luat amploare în ultimele confruntări, și de micile rivalități care păreau că zdruncină prietenia lor, alegerea lui Florin Dumitrescu din această seară va fi cu siguranță una care îi va pune în dificultate pe adversari: Este război între chefi, se vede! Și fiecare așteaptă cea mai mică greșeală pentru a elimina pe cineva din echipa adversă.”, au observat concurenții.

Diseară, pe Antena 1, urmează o nouă confruntare pe echipe ce va restabili rândurile de la bancurile de lucru Chefi la cuțite”. Ce verdict vor da manechinele, ce preparate le vor cuceri definitiv, dar și pe cine trimit ele la duel, telespectatorii pot vedea în seara aceasta, de la ora 20:00.

×