x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber De la 0 RON, la două bile norocoase pe suma de 150.000 RON

De la 0 RON, la două bile norocoase pe suma de 150.000 RON

24 Noi 2017   •   11:21
De la 0 RON, la două bile norocoase pe suma de 150.000 RON

Echipa care a intrat în platoul ,,The Wall- Marele Zid a cucerit din primul moment, căci povestea lor de dragoste, posibilă printr-o frumoasă coincidență a destinului, a fost primul semn că cei doi pot atrage foarte ușor norocul de partea lor. Au avut un parcurs incredibil, în care emoțiile au fost umbrite de entuziasmul jocului, iar într-un final au plecat acasă cu un premiu incredibil, de 255.080 RON.

La prima impresie, Marele Zid i-a intimidat, însă acest lucru nu le-a pus mari probleme în prima probă a Căderii libere, unde au luptat umăr lângă umăr: ,,Este impresionant, el te poate urca, dar tot el poate să te doboare” . Au avut un început foarte bun și după ce au decis că Alexandra este mai potrivită pentru a înfrunta imprevizibilul din platou, s-au despărțit pentru restul probelor.  Concurenta a ales să plaseze bilele pe numerele care i-au adus cel mai mult noroc până acum și la fiecare întrebare și-a adaptat jocul în funcție de cât de bine își cunoaște coechipierul. A dublat sau a triplat doar în momentul în care a simțit că soțul său ar putea ști răspunsul, dar imprevizibilul jocului a anulat suma de pe zid în finalul celei de-a doua probe. A început ultimul test de la 0 RON, dar cu încrederea că Marele Zid este construit pentru a străluci în culoare verde. Tocmai de aceea s-a decis să creeze o conexiune cu adversarul de luptă: ,,Și tu, ca și mine, îți dorești să ajungi pe suma maximă de pe zid!, au fost cuvintele concurentei către bilele norocoase lansate. A avut multe ocazii de a obține o sumă extrem de mare, dar de fiecare dată bilele se împotriveau. Optimismul și calmul într-o atmosferă extrem de tensionată au ajutat-o, iar cel mai spectaculoase momente au fost două aterizări norocoase pe suma de 150.000 RON.  Cele patru bile roșii din final nu i-au pus deloc probleme, iar finalul incredibil al jocului din platou se concretizase într-o sumă foarte mare: 255.080 RON.

La izolare, Cosmin a oscilat între a semna pentru suma garantată de 23.573 RON, sau a risca având încredere în norocul soției. S-au sfătuit din prima clipă să meargă pe instinct și deși au avut ochii pe marele premiu, au vrut să se bucure și de experiență. Finalul plin de emoție i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură: ,,A fost foarte greu, dar ai făcut foarte bine că l-ai anulat!, au fost cuvintele Alexandrei înainte de verdictul ediției de aseară. Concurentul a făcut o decizie bazată pe intuiția de moment, iar ruperea contractului i-a făcut să câștige o sumă de până la 11 ori mai mare. Au plecat acasă cu 255.080 RON și cu amintirea unei experiențe de neuitat.

De la ora 20:00, Valentin Butnaru să startul unei noi ediții spectaculoase ,,The Wall- Marele Zid”, cu oameni frumoși și destine schimbate- doar pe Antena 1! 

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid