De ce îi este frică lui chef Florin Dumitrescu de insecte?

19 Mar 2017

Fobia de insecte a lui chef Florin Dumitrescu va fi exploatată la maximum în ediția de luni, 20 martie. Obișnuiți să își facă mereu farse unul celuilalt, chefii Bontea și Scărlătescu profită din plin de faptul că mai tânărul lor coleg nu suportă insectele și îi vor da acestuia palpitații. Cei doi vin pe platourile de filmare cu insecte de plastic, pe care le plasează strategic astfel încât Florin să se sperie. Fie că jurizează, fie că se așează pe scaun, fie că dă mâna cu unul dintre ei, chef Dumitrescu dă peste insecte oriunde s-ar întoarce, spre amuzamentul colegilor lui. „În copilărie m-a înțepat o albină și de atunci am căpătat o frică incontrolabilă față de insecte”, îi mărturisește Florin Ginei într-o pauză de filmare. Cât de tare s-a speriat juratul și cum a reacționat când toată ziua a dat peste insecte, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.

Tot atunci cei trei jurați se întâlnesc cu D’Artagnan de Danemarca. Un tânăr boem, cu alură de Jack Sparrow și muschetar în același timp, vine să arate cum se gătește în restaurantele cochete din Amsterdam, acolo unde lucrează ca bucătar. Un tătar get-beget din Dobrogea le va servi juraților șuberek și îi va trezi lui chef Scărlătescu cele mai frumoase amintiri din copilărie, însoțite de muzică live în platou, iar o studentă la medicină vrea să țină lecții de nutriție cu cei trei chefi și să-i învețe să mănânce astfel încât să nu se mai îngrașe. Iar vărul de numai 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moștenește în familie. Totodată, jurații vor rămâne muți de uimire când în fața lor va veni chiar… Isus: un concurent care poartă acest nume speră să aibă de partea lui Providența și să treacă în etapa următoare. Care dintre aceștia îi va convinge pe chefi că merită să meargă în Bootcamp rămâne de văzut luni, de la 20.30, într-o nouă ediție „Chefi la cuțite”.

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Jurnalul TV
Carmen Tănase: “Am revenit în familia mea” Carmen Tănase: “Am revenit în familia mea”
Cosmin Seleși terorizat de Nea Mărin la „Aventură cu patru stele” Cosmin Seleși terorizat de Nea Mărin la „Aventură cu patru stele”
Mai multe titluri din: Jurnalul TV
Antena3.ro Și-a introdus discret degetul în paharul pe care și-l comandase la bar. Când a văzut ce se întâmplă cu unghiile ei, a sunat imediat la Poliție
Libertatea.ro Un psiholog, despre moartea Denisei Manelista. Cine o plânge în realitate
A1.ro Nostradamus, previziuni sumbre pentru România: „Va fi...”
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie 2017