x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber CRBL își pierde desuurile, pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”

CRBL își pierde desuurile, pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”

21 Sep 2017   •   21:00
CRBL își pierde desuurile, pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”

La filmările pentru ediția “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 23 septembrie, ora 20.00, de la Antena 1, CRBL a avut parte de o mare surpriză. În timp ce cânta, transformat în regina mondială a salsei, Celia Cruz, CRBL observă la picioarele sale un... obiect de lenjerie intimă, apărut din senin. După ce filmarea se întrerupe, concurentul constată că obiectul pierdut este, de fapt, un chilot-burtieră care îi fusese prins de sutien și care îi alunecase de sub rochie, în timp ce dansa.

“Nici nu știam ce era prins de sutienul meu, pe sub rochie. Am aflat cu această ocazie. Slavă Domnului, că era doar o pereche de chiloți...”, spune CRBL, cu umor. Momentul va putea fi vizionat de telespectatorii Antenei 1, în ediția “Te cunosc de undeva!” de sâmbăta aceasta.

CRBL spune că s-a simțit extraordinar de bine, ba chiar s-a distrat copios, în rolul Celiei Cruz, dar nu și-ar mai dori să urce pe scenă transformat într-un asemenea personaj. “Cel mai complicat pentru mine a fost să port acele unghii extrem de lungi. Nu am putut merge toată ziua la toaletă, din cauza asta, și nici kendama nu am putut juca. Este foarte complicat să te joci cu o kendama dacă ai unghii lungi. De aceea, în cazul în care voi lansa o linie kendama pentru doamne, fiecare jucărie se va vinde cu o trusă de manichiură alături”, mai spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Cum vor aprecia jurații răvășitoarea transformare a lui CRBL în Celia Cruz, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×