x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Surpriză de proporții în cel de-al treilea episod al serialului ”Băieți de oraș”: Malone suferă o schimbare de sex, fără voia sa

Surpriză de proporții în cel de-al treilea episod al serialului ”Băieți de oraș”: Malone suferă o schimbare de sex, fără voia sa

15 Iun 2018   •   13:31
Surpriză de proporții în cel de-al treilea episod al serialului ”Băieți de oraș”: Malone suferă o schimbare de sex, fără voia sa
Sursa foto: Mihai Stetcu

Duminică seara, de la ora 22.00, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o mulțime surprize în cadrul unuia dintre cele mai apreciate seriale de comedie de la noi. Cel de-al treilea episod din ”Băieți de oraș” va fi unul plin de suspans în care umorul și ironia se vor îmbina perfect.

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, se lasă convins de rugămințile bunului său amic Malone – rol jucat de actorul Vlad Drăgulin- și va accepta să îi doneze acestuia un rinichi. Doar că planurile celor doi vor fi date peste cap de o situație cu totul neobișnuită întâlnită în cadrul centrului medical în care se fac intervențiile chirurgicale.

Deși Malone este foarte entuziasmat că va avea din nou doi rinichi și va fi din nou un om normal, chiar dacă în trecut și-a vândut organul pentru a face rost de bani. Destinul îi rezervă o surpriză de proporții, astfel că după operație va avea șocul vieții sale: în loc să sufere un transplant de rinichi, suferă o schimbare de sex.

”Suntem primul cuplu de persoane de același sex căsătorit cu acte în regulă, din România”, spune Gina Felea, iubita lui Malone.

Ironia și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele care transformă cel de-al treilea episod al serialului ”Băieți de oraș” într-unul ce nu poate fi ratat, comedia atingând cote maxime.

Despre cum coincidențele se vor ține lanț, dar și despre cum va fi Malone după ce își pierde bărbăția în relația cu prietenii, dar și cu iubita sa, Gina Felea, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

×