x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”, din 19 februarie la Happy Channel

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”, din 19 februarie la Happy Channel

13 Feb 2018   •   15:38
“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”, din 19 februarie la Happy Channel

Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, care se va regăsi în grila postului de televiziune Happy Channel începând din 19 februarie. Serialul sud american care se va lansa luni, la ora 17.00, îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai iubiți actori mexicani. Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones fac parte din distribuția serialului pe care Happy Channel îl va difuza, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri.

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios"), producție marca Televisa, are premiera luni (19 februarie), de la ora 17.00, la Happy Channel. În ziua lansării, telespectatorii vor putea urmări primul episod al serialului, iar din 20 februarie, Happy Channel va difuza câte două episoade ale serialului, între orele 16.00-18.00, de luni până vineri.

Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones, Zuria Vega, Mark Tacher, Altair Jarabo, Sabine Moussier sunt o parte dintre actorii care alcătuiesc distribuția producției “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”. Povești de iubire interzise, invidia, trădarea, intrigile și păcatele pe care doar Dumnezeu le mai poate ierta, acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie ale producției care va debuta pe 19 februarie la Happy Channel.

Zuria Vega este Abigail, o tânără frumoasă care crește fără să-și cunoască adevăratele origini. La naștere, a fost separată de mama ei - Renata (Rebecca Jones) și a ajuns în grija servitoarei Macaria (Sabine Moussier), pe care o consideră mamă. Cu toate acestea, femeia care i-a dat viață i-a fost mereu aproape, chiar dacă a fost nevoită să se mulțumească cu rolul de nașă în fața fiicei sale. Încă de mică, Abigail a fost îndrăgostită de Mateo (Mark Tacher). Acesta se căsătorește însă cu Diana (Altair Jarabo), dar își va da seama mai târziu că a făcut o mare greșeală și că adevărata lui mare dragoste este Abigail.

Nu accept să nu am, ce vreau, când vreau!” , este deviza lui Fausto (Sergio Goyri), un bărbat ambițios și crud, care este obișnuit să obțină tot ce își dorește, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. S-a căsătorit cu Renata în ciuda voinței ei, i-a transformat viața în calvar și a despărțit-o de cel pe care îl iubea.

Don Bruno (Eric del Castillo) este tatăl Renatei. El a fost cel care a încurajat căsătoria dintre fiica sa și Fausto.

Macaria (Sabine Moussier), femeia care o crește pe Abigail, este îndrăgostită de Fausto și este hotărâtă să se răzbune pe Renata, pentru că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea îl iubește. 

Din 19 februarie, la Happy Channel, o producție care va ține telespectatorii cu sufletul la gură, “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”. Intră în poveștile Happy!

×