x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Răspunde corect şi vezi filmul "King Arthur: Legenda sabiei"

Răspunde corect şi vezi filmul "King Arthur: Legenda sabiei"

19 Mai 2017   •   14:55
Răspunde corect şi vezi filmul "King Arthur: Legenda sabiei"

După moartea regelui, mi­cul Arthur e alungat din castel, iar puterea este preluată de un­chiul său. După ani şi ani, când Arthur reuşeşte să scoată sabia Excalibur din stâncă, el este forţat să-şi accepte destinul şi să revendice coroana, indiferent că îi place sau nu.

 

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Vertical Entertain­ment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Cum se numeşte celebra sabie a Re­gelui Arthur” şi poţi câştiga două bilete la acest film istoric. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan.

 

Alte lansări ale săptămânii

 

Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki

În vara lui 1962, Olli Mäki concurează pen­tru titlul de cam­pion mondial la box. Totul, din Finlanda ru­rală până la luminile capitalei Helsinki, îi prevede un viitor luminos. Pentru asta, nu-i mai rămâne decât să piardă câteva kilograme. Există însă o pro­blemă: Olli s-a îndrăgos­tit de Raija.

 

Marșul Pinguinilor: Chemarea misterioasă

Luc Jacquet revine cu un nou film care urmărește po­vestea unui pui de pinguin ce se pregătește să pornească în prima sa călă­torie, urmând chemarea mis­terioasă de a-și urma semenii spre o destinație necunoscu­tă, odată cu apropierea iernii.

 

Cum să fii amantu’ la femei

Maximo, un tânăr chipeș, visează să devină bogat fără să muncească măcar o zi în viața lui. El se în­soară cu o femeie înstărită, de două ori mai bătrână, însă suferă un şoc 25 de ani mai târziu, atunci când aceasta îi dă papucii. Obişnuit cu traiul în puf, el îşi caută o nouă victimă: o bunică, văduva unui miliardar.

 

Prizoniere de vacanță

Două femei, mamă și fiică, sunt nevoite să facă față unei aventuri în jungla ecuatori­ală. Răpite în Ecuador, cele două sunt prinse într-o călătorie sălbatică, iar legătura lor ca mamă și fiică e întărită, în timp ce încearcă să străbată jungla și să găsească o cale de a rămâne în viață.

×
Subiecte în articol: King Arthur: Legenda sabiei