x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 24 - 26 iunie

PREMIERE cinematografice 24 - 26 iunie

24 Iun 2016   •   22:22
PREMIERE cinematografice 24 - 26 iunie

Ziua Independenţei 2: Renaşterea

La fix 20 de ani de la apariţia unuia dintre cele mai de succes filme-eveni­ment din istorie, avem parte de un nou capitol măreţ în lumea cinematografiei. ”Ziua Independenţei 2: Renaşterea” se anunţă a fi blockbusterul acestei veri.

Folosind tehnologie extraterestră, națiunile de pe Pământ au realizat un proiect imens pentru protejarea pla­netei. Însă acesta nu va face faţă forței avansate și fără precedent a extratereș­trilor, astfel că va fi nevoie de câţiva eroi pentru a opri extincţia omenirii.

Până la lansarea care va avea loc as­tăzi, iubitorii de film au făcut numeroa­se speculaţii. Mulţi cred că “Ziua Inde­pendenţei 2: Renaşterea” va aduce ceva ingenios în lumea filmului. Alţii, după ce au urmărit trailerele, sunt convinşi că pelicula păstrează formula clasică, dar că bătăliile vor avea proporţii co­losale: mai mulţi extratereştri, nave mai mari, mai multe atacuri, contra­ofensivă umană mai distrugătoare. O bilă albă e faptul că producţia şi-a păstrat cea mai mare parte din dis­tribuţia iniţială: Bill Pullman, în ro­lul preşedintelui, Jeff Goldblum sau Vivica A. Fox. Iar dispariţia lui Will Smith va fi probabil recompensată prin prestaţia lui Liam Hemsworth, un actor talentat din tânăra generaţie.

 

INDEPENDENCE DAY 2 All Trailer

×