Meryl Streep şi Tom Hanks o susțin pe Oprah Winfrey la prezidențiale

12 Ian 2018

Meryl Streep are păreri clare despre cum şi cine ar trebuie să fie preşedintele Statelor Unite. Vedeta o consideră pe Oprah Winfrey mai mult decât calificată pentru acest rolul. În cadrul unui interviu televizat, actriţa cu cele mai multe nominalizări din istoria premiilor Oscar, a elogiat-o pe Oprah pentru energia şi pasiunea ei. La fel şi Tom Hanks. 

Dacă mâine ar avea loc alegeri prezidenţiale în Statele Unite, Meryl Streep şi Tom Hanks ar vota-o pe Oprah Winfrey. Cei doi actori au vorbit public despre asta mai ceva ca nişte agenţi de campanie ai realizatoarei TV. 

"Din punct de vedere intelectual (n.r: Oprah Winfrey) este calificată. Cu energia ei, motivaţia şi pasiunea ei, cred că este mai mult decât calificată", a spus Meryl Streep.

 

"Nu pot să contest adevărul evident pe care l-ai punctat. Sunt o mulţime de moduri prin care se poate face istorie aici şi cred că prima femeie care va fi preşedinte a Statelor Unite ar trebui să aibă calităţile lui Oprah Winfrey", a declarat Tom Hanks. 

În trecut, în presa străină, au apărut zvonuri conform cărora şi Meryl Streep ar candida la preşedinţie. Cei doi actori au profitat de moment ca să glumească pe seama acestui subiect.Observator.tv

Ultima oră
Alte titluri din: Film
Liviu Vârciu revine la marea sa dragoste în “Fructul oprit” Liviu Vârciu revine la marea sa dragoste în “Fructul oprit”
Gestul incredibil pe care îl face Sonia după ce află că Alex vrea să se însoare Gestul incredibil pe care îl face Sonia după ce află că Alex vrea să se însoare
Mai multe titluri din: Film
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?