x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Kit Harington şi Rose Leslie, doi actori din serialul "Game of Thrones", se vor căsători pe 23 iunie

Kit Harington şi Rose Leslie, doi actori din serialul "Game of Thrones", se vor căsători pe 23 iunie

26 Mai 2018   •   14:00
Kit Harington şi Rose Leslie, doi actori din serialul "Game of Thrones", se vor căsători pe 23 iunie

Kit Harington şi Rose Leslie, doi actori din distribuţia serialului de televiziune "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor"), se vor căsători luna viitoare în Scoţia, informează Press Association.

Căsătoria celor două staruri de televiziune va avea loc pe 23 iunie, potrivit unui anunţ publicat de Oficiul de stare civilă din Huntly, o localitate din comitatul Aberdeenshire.

Cei doi actori - care s-au cunoscut în 2012 în timpul filmărilor de la acest popular serial TV - au interpretat un cuplu de îndrăgostiţi în "Game of Thrones", Jon Snow şi Ygritte.

Kit Harington şi Rose Leslie şi-au anunţat logodna în 2017 prin intermediul unui anunţ oficial publicat în The Times.

La doi ani după ce s-au cunoscut, Rose Leslie, în vârstă de 31 de ani, a părăsit serialul "Urzeala Tronurilor", în timp ce Kit Harington, în vârstă tot de 31 de ani, a devenit interpretul unuia dintre cele mai populare personaje din acest show TV şi a apărut în fiecare episod al producţiei.

Într-un interviu acordat pentru L'Uomo Vogue, Kit Harington a spus că i-a fost foarte uşor să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire a lui despre filmările de la "Game of Thrones" reprezintă momentul în care a cunoscut-o pe viitoarea lui parteneră de viaţă, în Islanda, în 2012.

Actriţa Rose Leslie joacă în prezent în serialul "The Good Fight". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kit Harington şi Rose Leslie