Însărcinată în patru luni, Kate Hudson şi-ar putea face planuri de nuntă

16 Apr 2018

Actriţa americană Kate Hudson, care aşteaptă un copil - cel mai probabil o fetiţă - cu muzicianul Danny Fujikawa, a afişat pe deget un inel cu diamant în timpul unui eveniment la care a participat în weekend, declanşând zvonuri despre o posibilă nuntă, relatează online ziarul spaniol ABC.

După o scurtă dispariţie de pe reţelele de socializare, actriţa a revenit recent, anunţând într-un clip că este din nou însărcinată, cu muzicianul Danny Fujikawa.

Actriţa a participat în acest weekend la o festivitate, organizată la Hong Kong de marca de bijuterii Harry Winston, unde şi-a etalat un inel cu diamant pe degetul inelar. Putea fi o piesă creată special pentru ea de către firmă, însă potrivit site-ului E! News, niciuna dintre bijuteriile prezentate în acea seară nu era inspirată de Kate Hudson.

Totuşi diamantul corespundea unui inel oferit pe pagina de prezentare a firmei, la secţiunea inele de logodnă.

Iar speculaţiile nu s-au lăsat aşteptate. Poate tocmai de aceea, Hudson a făcut să dispară inelul de pe deget, astfel încât bijuteria să nu apară nici în pozele făcute de paparazzi şi nici în imaginile postate pe Instagram.

Aceasta ar putea fi a treia relaţie oficializată pentru Kate Hudson. Ea a mai fost căsătorită cu muzicianul Chris Robinson, între 2004 şi 2007, împreună cu care are un băiat, Ryder Russell.

În 2010, actriţa s-a logodit cu Matt Bellamy, solistul trupei Muse. Deşi cei doi au împreună un băiat, Bingham Hawn, ei nu au ajuns totuşi în faţa altarului.

Kate Hudson a apărut pentru prima dată în public alături de Fujikawa în mai anul trecut, la premiera filmului "Snatched", în care joacă mama vedetei, actriţa Goldie Hawn.AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: Film
A murit Adrian Pavlovschi, dublura lui Florin Piersic în „Mărgelatu' A murit Adrian Pavlovschi, dublura lui Florin Piersic în „Mărgelatu'
“Poldark” are marea PREMIERĂ pe 22 aprilie la Happy Channel “Poldark” are marea PREMIERĂ pe 22 aprilie la Happy Channel
Mai multe titluri din: Film
Antena3.ro „Sunt Ana Maria și în aprilie anul trecut, soțul meu a avut o aventură. Asta a trecut iar eu am decis să-l iert. Doar că într-o seară l-am prins...”
Libertatea.ro Bătaie generală la o nuntă mirele a jurat că va divorța. Totul a plecat de la soacră
A1.ro Mașinile vechi ar putea să fie interzise în București! De când ar putea să intre în vigoare această lege
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?