x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Gabriel Luna va fi noul „Terminator”

Actorul Gabriel Luna va fi noul „Terminator”

15 Apr 2018   •   17:00
Actorul Gabriel Luna va fi noul „Terminator”

Actorul "latino" Gabriel Luna va fi noul 'Terminator' în cel de-al 6-lea film din această saga de science-fiction care îl va avea ca producător pe James Cameron, potrivit site-ului de specialitate Deadline citat de EFE. 

Gabriel Luna, 35 de ani, născut în Texas şi de origine mexicană, este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din seria Marvel 'Agents of SHIELD' şi pentru apariţia sa în serialul 'Matador'. 

Alături de el, actriţa columbiană Natalia Reyes ('Lady, La Vendedora de Rosas') va juca un rol important 
în acest film. 

În urmă cu câteva zile se anunţa că actorul mexican Diego Boneta va face parte din acest proiect în care vor fi prezenţi şi celebrii actori ai acestei francize Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton. 

Tim Miller, care a regizat 'Deadpool' (2016), va prelua frâiele acestui nou film din seria 'Terminator', care încă nu are titlu şi din a cărui distribuţie mai face parte şi actorul Mackenzie Davis. 

Viitorul film va fi produs de James Cameron, care se va implica pentru prima dată în realizarea acestui proiect după 'Terminator 2: Judgment Day', lansat în 1991. 

Nu se cunosc multe detalii despre intriga viitorului film despre care se ştie doar că Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton îşi vor relua celebrele personaje Terminator şi respectiv Sarah Connor. 

Premiera noului episod al cunoscutei saga de science-fiction este prevăzut pentru 22 noiembrie 2019.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: terminator gabriel luna