Actorul Gabriel Luna va fi noul „Terminator”

15 Apr 2018

Actorul "latino" Gabriel Luna va fi noul 'Terminator' în cel de-al 6-lea film din această saga de science-fiction care îl va avea ca producător pe James Cameron, potrivit site-ului de specialitate Deadline citat de EFE. 

Gabriel Luna, 35 de ani, născut în Texas şi de origine mexicană, este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din seria Marvel 'Agents of SHIELD' şi pentru apariţia sa în serialul 'Matador'. 

Alături de el, actriţa columbiană Natalia Reyes ('Lady, La Vendedora de Rosas') va juca un rol important 
în acest film. 

În urmă cu câteva zile se anunţa că actorul mexican Diego Boneta va face parte din acest proiect în care vor fi prezenţi şi celebrii actori ai acestei francize Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton. 

Tim Miller, care a regizat 'Deadpool' (2016), va prelua frâiele acestui nou film din seria 'Terminator', care încă nu are titlu şi din a cărui distribuţie mai face parte şi actorul Mackenzie Davis. 

Viitorul film va fi produs de James Cameron, care se va implica pentru prima dată în realizarea acestui proiect după 'Terminator 2: Judgment Day', lansat în 1991. 

Nu se cunosc multe detalii despre intriga viitorului film despre care se ştie doar că Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton îşi vor relua celebrele personaje Terminator şi respectiv Sarah Connor. 

Premiera noului episod al cunoscutei saga de science-fiction este prevăzut pentru 22 noiembrie 2019.

AGERPRES

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Interpretul lui John Connor, adolescentul din "Terminator 2", ARESTAT pentru vandalism şi violenţă conjugală. Cum arată acum actorul Interpretul lui John Connor, adolescentul din "Terminator 2", ARESTAT pentru vandalism şi violenţă conjugală. Cum arată acum actorul
Terminator a intrat în faza de laborator: a fost creat cerebelul artificial Terminator a intrat în faza de laborator: a fost creat cerebelul artificial
Alte titluri din: Film
“Fructul oprit” îşi mãreşte echipa de actori “Fructul oprit” îşi mãreşte echipa de actori
Goliat din România, uriașul care a lăsat în urmă o legendă și expresia „cogeamite” (VIDEO) Goliat din România, uriașul care a lăsat în urmă o legendă și expresia „cogeamite” (VIDEO)
Mai multe titluri din: Film
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?