De citit: Misterul Marelui Sigiliu. Secretul care poate falimenta cea mai mare putere a lumii

13 Mar 2018

Motivul pentru care americanii plătesc impozite pe venit astăzi este cel de-al 16-lea Amendament.  Dar ce s-ar întâmpla dacă locuitorii din Statele Unite ar afla într-o bună zi că ceva nu e în regulă cu acest lucru? Care este secretul care apără decenii de colectare a impozitelor? În Misterul Marelui Sigiliu, de Steve Berry, care va apărea în curând la Editura RAO, apar câteva scene cu președintele Franklin Roosevelt, o pictură curioasă care încă mai este expusă în Galeria Națională de Artă, o bancnotă de 1 dolar marcată, însoțită de un bilet criptat. Vă invităm la o aventură marca Steve Berry: 90% fapte istorice, 10% teorii îndrăznețe - rețeta perfectă pentru un thriller provocator care lansează o întrebare periculoasă: Ce se întâmplă dacă taxa federală pe venit este ilegală? Potrivit The New York Times, aceasta este "una dintre cele mai bune cărţi ale lui Berry până-n prezent".

Ultima oră
Alte titluri din: Carte
Cel mai teribil caz de fals din istorie: tocmai s-a descoperit că arheologul care a servit de model pentru Indiana Jones și-a falsificat toate „descoperirile” Cel mai teribil caz de fals din istorie: tocmai s-a descoperit că arheologul care a servit de model pentru Indiana Jones și-a falsificat toate „descoperirile”
Miercuri, 21 martie, în exclusivitate cu Jurnalul, "Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români" Miercuri, 21 martie, în exclusivitate cu Jurnalul, "Doamnele fascinante de alte nații din istoria sentimentală a principilor români"
Mai multe titluri din: Carte
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?