x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Emeric Imre

Astăzi e ziua ta: Emeric Imre

de Luminiţa Ciobanu    |    30 Ian 2015   •   00:36
Astăzi e ziua ta: Emeric Imre

Îndrăgitul cantautor Emeric Imre (Imi pentru prieteni) îşi sărbătoreşte la 30 ianuarie ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Mă simt bucuros şi tânăr.

 Cu sensibilitate, redescoperă, zi după zi, frumosul şi esenţa vieţii, cu bucurii, miracole şI tot ce îi este dat... Un dar nepreţuit şI principalul motor al vieţii lui Emeric Imre sunt cei trei copii ai săi: Bianca Patricia, Cristian Emeric şi Azad Alexandru. Prin muzica sa, Imi dăruieşte publicului faţete de viaţă, năzuind în “speranţa într-o lume care să redescopere frumosul şi esenţa vieţii trăite cu iubire şi pace”.

“De cele mai multe ori, nebuniile cred că nu sunt inspirate sau dacă sunt se cheamă noroc. Nu mi-am făcut niciodată planuri pe termen lung, îmi place să trăiesc destul de... la întâmplare şi, până acum, pot spune ca am avut... noroc sau am fost inspirat”, mărturiseşte artistul care numeşte între miracolele vieţii

“ploaia de lumină care cade pe retina primei deschideri de ochi la naştere”. “E un miracol gândit altundeva, că nimic nu e întâmplator şi că viaţa fiecăruia, e o bucăţică dintr-un angrenaj ce duce la mişcarea întregului univers!”.

Emeric Imre a trăit multe momente frumoase în anul 2014. “Au fost mai multe dar, cel mai important, a fost munca la noul meu album: “Iarna mea cu ochii mari” şi bucuria lansării, din 7 decembrie, alături de oameni dragi, dar şI concertele din ţară şi excursia la Praga...”. La ceas aniversar, Imi este pregătit să continue frumoasele “bătălii” de pe tărâmul muzicii, fără “trucaje”. “Hmmm....gânduri bune am tot timpul, sper. Încă mă consider la început, poate fi ciudat, am multe de făcut şi mă simt bucuros şi tânăr... Sunt atâtea bătălii frumoase de dus pe tărâmul muzicii, al iubirii şi a tot ceea ce înseamnă evoluţie. Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos, mulţumesc oamenilor care cred în muzica noastră, a celor ce trudim să menţinem importanţa de a cânta pe viu fără “trucaje” , sper să urmeze un timp în care să credem cu adevărat în importanţa păcii în lume, în bun simţ şi în dorinţa de a respecta întotdeauna iubirea care este motorul vieţii”.


×