x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Prezentatorul de la The Grand Tour, Jeremy Clarkson, internat în Spania

Prezentatorul de la The Grand Tour, Jeremy Clarkson, internat în Spania

07 Aug 2017   •   14:34
Prezentatorul de la The Grand Tour, Jeremy Clarkson, internat în Spania

Fostul prezentator de la Top Gear şi, în prezent, prezentator la The Grand Tour, Jeremy Clarkson, a fost internat la un spital din Spania, vineri, unde este tratat pentru pneumonie, scrie The Independent. Vedeta a fost internată în timp ce se afla în vacanţă cu familia sa în Majorca.

Acesta a postat o poză pe Instagram, cu tuburile în braţ şi cu ecusoanele de identificare în jurul încheieturii. “ Nu sunt genul de brăţări pe care le aleg în mod normal în vacanţă.”, a scris acesta.

 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

“Jeremy Clarkson a fost internat în dimineaţa zilei de vineri în timpul unei vacanţe cu familia în Spania şi este tratat pentru pneumonie”, a spus un purtător de cuvânt de la The Grand Tour.

Clarkson se afla într-un concediu cu familia, după filmările de la show-ul The Grand Tour, pe care le-a avut împreună cu Richard Hammond şi James May, când a început să se simtă rău. Acesta plănuia să se reîntoarcă la muncă după vacanţă.

“Acesta a spus prietenilor să nu se aştepte să audă prea multe despre el în următoarele săptămâni, ceea ce e foarte nepotrivit lui, şi, evident, familia sa este îngrijorată”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Internarea lui Jeremy Clarkson a venit la două luni după ce Hammond a fost transportat la spital în urma unui accident din timpul filmărilor pentru The Grand Tour. Prezentator TV, în vârstă de 47 de ani, conducea o maşină electrică în Elvenţia, când a avut un accident, iar maşina a luat foc.

Hammond a supravieţuit accidentului, cu răni uşoare.

×