Director din compania General Motors: Elon Musk mănâncă r---t

06 Oct 2017

Un director al producătorului american de autovehicule General Motors a ironizat afirmația lui Elom Musk conform căreia viitoarele vehicule Tesla vor fi complet autonome.

”Cred că mănâncă r---t. Ca să crezi că ai capacitatea de a prevedea tot ceea ce estenecesar pentru un vehicul de nivel 5  (complet autonome), care au camere și radare, nu știu cum ai putea face asta”, a declarat Scott Miller.

Conform clasificării standardizării autovehiculelor, întocmite în anul 2014 de SAE International, există 6 niveluri, de la cele complet manuale până la cele dotate cu sistem complet automatizat. Gradele sistemului se bazează pe cantitatea intervențiilor și atenției necesare din partea șoferului.

General Motors are în plan să producă autovehicule autonome 100% în următorii 15 ani. Compania a lansat sistemul SuperCruise pe modelul Cadillac CT6. Tehnologia permite o autonomile de nivel 2 SAE dar doar pe autostradă.

Ultima oră
Alte titluri din: Auto
Cum arată un compromis între confort şi off-road  Cum arată un compromis între confort şi off-road 
Mercedes a salvat milioane de vieţii Mercedes a salvat milioane de vieţii
Mai multe titluri din: Auto
Antena3.ro Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru 22-28 octombrie
Libertatea.ro Fiul Luminiței Anghel suferă de o boală care îl distruge încet, încet. Din păcate e boala secolului
A1.ro Lovitură pentru toți românii care au termopane și centrală în case. Legea îi obligă să aplice câteva modificări. Dacă nu acceptă, rămân fără gaze
IncomeMagazine.ro Cele mai NEBUNE exercitii militare din lume!