Director din compania General Motors: Elon Musk mănâncă r---t

06 Oct 2017

Un director al producătorului american de autovehicule General Motors a ironizat afirmația lui Elom Musk conform căreia viitoarele vehicule Tesla vor fi complet autonome.

”Cred că mănâncă r---t. Ca să crezi că ai capacitatea de a prevedea tot ceea ce estenecesar pentru un vehicul de nivel 5  (complet autonome), care au camere și radare, nu știu cum ai putea face asta”, a declarat Scott Miller.

Conform clasificării standardizării autovehiculelor, întocmite în anul 2014 de SAE International, există 6 niveluri, de la cele complet manuale până la cele dotate cu sistem complet automatizat. Gradele sistemului se bazează pe cantitatea intervențiilor și atenției necesare din partea șoferului.

General Motors are în plan să producă autovehicule autonome 100% în următorii 15 ani. Compania a lansat sistemul SuperCruise pe modelul Cadillac CT6. Tehnologia permite o autonomile de nivel 2 SAE dar doar pe autostradă.

Ultima oră
Alte titluri din: Auto
Renault a relansat producţia automobilului sport Alpine Renault a relansat producţia automobilului sport Alpine
Un nou Van de la Ford Un nou Van de la Ford
Mai multe titluri din: Auto
Antena3.ro Înaintea începerii slujbei, Patriarhul Daniel a spus: „Regretăm că...”
Libertatea.ro Huidu, făcut praf la 6 ani de la accident. De la pozele cu fata ucisă la metrou a început totul
A1.ro Colegii Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou, au primit un mail de dimineață. După ce l-au citit, au început să plângă...
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?