Director din compania General Motors: Elon Musk mănâncă r---t

06 Oct 2017

Un director al producătorului american de autovehicule General Motors a ironizat afirmația lui Elom Musk conform căreia viitoarele vehicule Tesla vor fi complet autonome.

”Cred că mănâncă r---t. Ca să crezi că ai capacitatea de a prevedea tot ceea ce estenecesar pentru un vehicul de nivel 5  (complet autonome), care au camere și radare, nu știu cum ai putea face asta”, a declarat Scott Miller.

Conform clasificării standardizării autovehiculelor, întocmite în anul 2014 de SAE International, există 6 niveluri, de la cele complet manuale până la cele dotate cu sistem complet automatizat. Gradele sistemului se bazează pe cantitatea intervențiilor și atenției necesare din partea șoferului.

General Motors are în plan să producă autovehicule autonome 100% în următorii 15 ani. Compania a lansat sistemul SuperCruise pe modelul Cadillac CT6. Tehnologia permite o autonomile de nivel 2 SAE dar doar pe autostradă.

Ultima oră
Alte titluri din: Auto
Premieră la SIAB - Rolls-Royce va fi prezent oficial Premieră la SIAB - Rolls-Royce va fi prezent oficial
Ce fac românii cu cauciucurile vechi? Câteva metode uimitoare să le valorifici și după ce s-au uzat Ce fac românii cu cauciucurile vechi? Câteva metode uimitoare să le valorifici și după ce s-au uzat
Mai multe titluri din: Auto
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident teribil! Prietenul lui, care conducea, a pierdut controlul autoturismului
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?